Carnagiu pe Autostrada Soarelui. Plan ROȘU de intervenție

Grav accident, duminică dimineața pe Autostrada Soareluli. Un autocar ucrainean în care se aflau 50 de persoane s-a răsturnat. Din primele informații  se pare că șoferul a adormit la volan.

Un autocar în care se aflau 50 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui, în zonă fiind trimise circa 15 maşini de intervenţie. Din primele informaţii, în urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa, un copil și un adult. Bilanțul răniților este și acesta tragic: 17 copii și 24 de adulți.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că accidentul s-a petrecut în judeţul Călăraşi, pe sensul de mers spre Bucureşti, la fața locului acționând 25 de maşini de intervenţie ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă, în judeţ fiind declanşat planul roşu.

Raed Arafat a declarat că pasagerii ucraineni ai autocarului sunt aduşi cu toţii la spitale din Bucureşti pentru investigaţii sau pentru tratamente ori intervenţii în cazul în care este necesar acest lucru. Cinci spitale din Capitală au preluat răniți accidentului de pe raza județului Călăprași

Potrivit lui Arafat, până la ora actuală se ştie că unul dintre răniţi, un copil, este în comă, el suferind o amputaţie, precizează Mediafax.

În autocar erau trei grupuri, dintre care unul era cu copii care se întorceau dintr-o tabără din Bulgaria. Șoferu bulgar este și acesta grav ranit și se află la terapie intensivă. Celălalt șofer nu a suferit răno grave, acesta fiind condus la Poliție pentru a da declarații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel