Carmen Dan, audiere în Senat pe tema protestului din 10 august

Mihai Ciobanu / 25 sep 2018 / 07:28 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Comisia de apărare din Senat o va audia, marţi, pe ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, pe tema protestului din 10 august. 

Comisia de apărare din Senat o va audia, marţi, pe ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, pe tema protestului din 10 august. Potrivit site-ului Senatului, membrii Comisiei i-au invitat la audieri pe Speranţa Cliseru, prefectul Capitalei, de la ora 9,30; pe maiorul Laurenţiu Cazan, şeful dispozitivului care a coordonat activitatea jandarmilor la miting, însoţit de colonelul Ionuţ-Cătălin Sindile, împuternicit inspector general al Jandarmeriei Române - de la ora 10,30; şi pe ministrul Carmen Dan, de la 11,30. 

Alte încercări de audieri pe tema protestului din 10 august

O invitaţie similară a fost trimisă pentru data de 4 septembrie lui Carmen Dan, Speranţei Cliseru şi lui Laurenţiu Cazan, dar audierile au fost eliminate de pe ordinea de zi a comisiei la propunerea PSD. Propunerea de scoatere de pe ordinea de zi a aparţinut senatorului Şerban Nicolae, pe motiv că invitaţia nu a fost stabilită de toţi membrii comisiei, ci doar de o parte a conducerii acestui for, fără respectarea regulamentului. 

O altă încercare de audiere a Speranţei Cliseru şi a lui Laurenţiu Cazan a avut loc în 27 august, când şedinţa Comisiei de apărare a fost suspendată din lipsă de cvorum. De fiecare dată, atât pe 27 septembrie, cât şi pe 4 septembrie, Speranţa Cliseru a răspuns invitaţiei Comisiei de apărare din Senat, prezentându-se la şedinţe. Între timp, conducerea Comisiei de apărare din Senat a fost preluată de la PNL de către PSD, preşedinte fiind în prezent senatorul Liviu Brăiloiu.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24