EXCLUSIV  Carmen Avram, despre Pactul Rural al UE. Șansă pentru sat, ce urmează

Carmen Avram, la DCNews
Carmen Avram, la DCNews

Europarlamentarul Carmen Avram vine, miercuri, 23 februarie, la DCNews, cu un nou subiect extrem de important: viața la sat și cum chiar Parlamentul European investește în zona rurală și o susține. 

Viața la sat a devenit din ce în ce mai săracă nu doar în România, ci-n toată Uniunea Europeană. Săracă de oameni, în primul rând, care au dat ruralul pe urban. Multe locuri cu potențial imens, cu o valoare uriașă, au ajuns să fie părăsite, pentru că, în lipsa investițiilor și dezvoltării, nu ofereau nimic în afară de sărăcie. Acum, Parlamentul European promite o schimbare, una frumoasă dacă ne gândim la satul românesc. 

Cu această ocazie vine și europarlamentarul Carmen Avram în studiourile DCNews, cu o veste bună pentru sat, dar și cu explicații clare pentru românii interesați de acest subiect, care, în ultima perioadă, a devenit unul popular. 

Dacă vreți să aflați despre șansa pe care UE o dă zonelor rurale, despre angajamentul Comisiei Europene pentru viața la sat, despre Pactul Rural al UE și Politica Agricolă Comună, urmăriți emisiunea DCNews de miercuri, 23 februarie 2022, de la ora 11:00! Emisiunea este transmisă pe DCNews.ro și pe Stiridiaspora.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel