Rezultat moţiune de cenzură. Caramitru: Asta s-ar fi întâmplat în orice stat din lume

Andrei Caramitru/ foto Agerpres
Andrei Caramitru/ foto Agerpres

Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR Dan Barna, a reacţionat pe pagina sa de Facebook cu privire la rezultatul înregistrat de opoziţie în cadrul moţiunii de cenzură. 

"Singura veste bună de azi este că se confirmă cât de proşti sunt ăștia din PSD și ALDE (și da - îmi pare rău să o zic - și din PNL).

Peste tot in lume - când ai luat un scor foarte slab la niște alegeri, declanșezi alegeri anticipate și schimbi șeful partidului. Fără să fii forţat de opoziție. De ce? Pentru că - dacă amâni, te erodezi și mai rău până la următoarele alegeri. Deci schimbi “povestea” și intri in campanie, dai un reset rapid si mai ai o șansa sa iei voturi cât de cât. E o metoda testata și tipică peste tot.

La noi - nu și nu. Stau ca niște nătângi legati unii de alții și de scaunele lor deși se prăbușesc. Sunt deja morți, niște zombie triști.

Despre PNL - ce sa mai zic. De săptămâni in șir înjura USR-ul (fără vreo logică sau sens politic acum) și l-au mai și marginalizat pe singurul lor vector de imagine (Rares Bogdan) care de disperare se auto-mutilează public. Iohannis a intrat iar in continua vacanța și tăcere solemnă. Ce mai rămâne pentru următoarele alegeri? Ce mesaje? Ce acțiuni? Nu înțeleg nici eu, probabil nici ei.

Așa că hai să stăm calmi deocamdată și să privim degringolada totală si finală a sistemului vechi. Și să ne pregătim de următoarele runde de alegeri unde valul va crește mult și frumos - până se sparge și mătură toată mizeria asta din jur", a scris Caramitru pe Facebook. 

Moţiunea de cenzură a fost votată de 210 parlamentari, dintre care doar 200 au votat pro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel