EXCLUSIV  CARACAL/ Document bombă. Cine ar trebui chemat la audieri după declarația avocatului din oficiu

”... a constatat decesul și a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore” a spus primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, despre ora la care afirmă inculpatul că a incinerat-o pe Alexandra Măceșanu. 

Luni, DCNews a publicat un document de la ANM în baza căruia am făcut o analiză. Vezi AICI 

Dacă incinerarea a avut loc de la ora 14:00 la ora 20:00. La ora 14:00, direcția vântului, în ziua de 25 iulie 2019, era spre S - SV, adică fumul care purta mirosul ajungea în spatele curții vecinului aflat în stânga casei lui Gheorghe Dincă. De la ora 15:00, vântul și-a îndreptat direcția spre NV, adică spre șoseaua din fața curții lui Gheorghe Dincă, continuând la ora 16:00 să se îndrepte direct spre curtea vecinului din stânga  - V - NV, la fel și la ora 17:00, ca la ora 18:00 să iasă iar fumul în stradă. La ora 19:00, fumul a continuat să iasă în stradă, dar în partea opusă, însă spre NE e casa lui Gheorghe Dincă ceea ce ar fi putut avea o influență asupra propagării fumului. Direcția vântului s-a orientat spre est după ora 20:00, apoi spre Sud. 

Un bărbat care a spus că este vecin cu Gheorghe Dincă a declarat unui post de televiziune că a simțit miros de cârpă umedă arsă, dar nu a remarcat fum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel