Captură uriașă de marijuana la frontiera cu Bulgaria

Poliţia sârbă a capturat 590 kg de marijuana la frontiera cu Bulgaria.

Poliţia sârbă a capturat două transporturi de marijuana, cântărind 590 de kilograme, la un punct de trecere a frontierei cu Bulgaria, a anunţat miercuri Ministerul de Interne sârb, citat de Xinhua.

Membrii Directoratului poliţiei de frontieră au confiscat 590 kilograme de marijuana şi au arestat două persoane, a confirmat într-un comunicat de presă ministerul citat. Operaţiunea poliţiei sârbe a avut loc la punctul de trecere a frontierei de la Dimitrovgrad.

Drogurile, transportate în două camioane

Comunicatul adaugă că 292 de pachete cu marijuana cântărind circa 316 kilograme au fost descoperite într-un camion cu numere de înmatriculare croate, al cărei şofer era un cetăţean bosniac în vârstă de 56 de ani. De asemenea, într-un camion înregistrat în Serbia şi condus de un şofer sârb în vârstă de 51 de ani poliţia a descoperit alte 253 de pachete cu marijuana, cântărind 274 de kilograme.

Un raport publicat pe 9 iulie de Ministerul de Interne de la Belgrad relevă că în ultimii patru ani poliţia sârbă a confiscat 13,7 tone de narcotice.

Vezi și: Canabis. Georgia, legalizare consum pentru uz personal


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel