Când vor funcționa restaurantele FĂRĂ RESTRICȚII. Acord cu Orban

Patronatul din domeniul HoReCa, HORA, a ajuns la un acord cu premierul Ludovic Orban cu privire la redeschiderea restaurantelor în trei etape, așteptând, acum, reconfirmare de la Guvern. 

Prima fază: de la 1 iunie

- se deschid doar terasele independente, cele integrate unităților de alimentație publică, unitățile take away cu servire la interior cu respectarea distanței de 1,5 metri între mese de maximul 8 persoane. Acordul presupune și măsuri sanitare obligatorii pentru angajați, dotarea locațiilor cu dozatoare de gel sanitarizant, igienizarea și dezinfectarea programată a spațiilor de lucru și instrucțiuni pentru protecția împotriva COVID-19 în fiecare meniu, păstrarea distanței de 1,5 m între stațiile de preluare comenzi, conform profit.ro.

Faza a doua: din 15 iunie

- relaxarea restricțiilor pentru terasele independente și terasele integrate restaurantelor, pentru interioarele restaurantelor și pentru unitățile take away cu servire la interior. Spații închise, fie că e vorba de restaurante, baruri, cafenele sau autoserviri vor trebui să asigure o distanță între mese de 1,5 metri, iar la o masă să nu fie mai mult de opt persoane.

Faza a treia: de la 1 iulie

- va presupune eliminarea tuturor restricțiilor atât pentru terase, cât și pentru interioarele restaurantelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel