Campionat de gene 2018. Herjeu: O fi România o țară coruptă, dar...

Puțini s-ar fi gândit ce se întâmplă în România în aceste zile!

Pe 22 și 23 octombrie 2018, la București, are loc a doua ediție a Campionatului Internațional de Extensii de Gene, un eveniment la care participă experții în extensii de gene din toate colțurile lumii.

Radu Herjeu a făcut un comentariu vizavi de acest subiect.

”O fi Romania o tara corupta si plina de tefelisti abulici! Dar are onoarea de a gazdui Campionatul internațional de extensii de gene, la București. Și numai fraierii discuta zilele astea despre altceva!”, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

Ce presupune un campionat de extensii de gene?

Campionatul de gene este o competiție la care participă tehnicieni de extensii de gene pasionați, cu scopul de a-și etala talentul și aptitudinile profesionale. În cadrul acestei competiții există 7 probe, din care participanții au șansa de a opta la care să participe (una sau chiar mai multe probe). Concurenții au posibilitatea de a alege să lucreze cu produsele pe care le folosesc în mod obișnuit în saloanele proprii, pentru a-și pune mai bine în practică tehnicile cu care sunt familiarizați.

Participanții vor aplica extensii de gene pe un model (care poate fi găsit de participant sau poate fi ales din cele puse la dispoziție de organizatori). Tehnicienii de extensii de gene trebuie să aplice și să țină cont de anumite reguli și cerințe pe care, oricum sunt obligați să le respecte zi de zi când lucrează cu clientele în propriul salon. Deși obiectivul acestei proceduri este oferirea unui aspect cât mai plăcut chipului doamnelor și domnișoarelor, există cliente care pot avea cereri ușor exagerate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel