Campania electorala. Norica Nicolai: Sunt dezamăgită. Subiectele importante nu fac obiectul dezbaterilor

Mihai Ciobanu / 16 mai 2019 / 22:59 Salveaza PDF Comentarii
Norica Nicolai
Descriere foto: Norica Nicolai

Norica Nicolai transmite un mesaj cu privire la modul în care s-a desfăşurat, până acum, campania pentru alegerile europarlamentare. 

"Despre Zalău sau Sălaj? Liniște. La fel ca liniștea care se așează în oraș după ora opt seara. Nu mai are nimeni, nimic de spus. Nu știu dacă din lipsă de interes sau din uitare neintenționată.

Așa cum am zis-o și ieri, când am vizitat Sălajul, sunt ușor dezamăgită de cele două săptămâni de campanie electorală deoarece subiectele importante care ar trebui discutate și față de care ar trebui sa ne poziționăm, nu fac obiectul dezbaterilor publice. Ele sunt marginalizate de aceleași promisiuni populiste pe care le auzim de ani de zile", transmite Norica Nicolai.

"Așa cum în UE figurează mai multe țări, în harta României nu apare consemnat doar Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov, ci fiecare județ, orășel și colț de țară, din munți la vale. Fiecare județ din această țară trebuie văzut, trebuie ascultat și adus în lumină cu ce are el de oferit pentru o Românie dezvoltată, evoluată. Altfel, în următorii ani, vom vedea România fragmentată, cu mari discrepanțe și decalaje de dezvoltare între zonele țării, de la granița unui județ la altul, lucruri care deja se conturează", transmite Norica Nicolai.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84