Camelia Pătrășcanu, horoscopul săptămânii 9-15 iulie

Camelia Pătrășcanu
Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 9-15 iulie.

Berbec - săptămână care aduce lună nouă în Rac. Aspecte foarte bune în familie. Sunt ajutați de membrii familiei pentru a rezolva o problemă. Ostilitățile sunt lăsate de o parte și există colaborare în familie. Vor găsi soluții ingenioase la locul de muncă.

Taur - luna nouă e în zona comunicării. Indiferent ce îi preocupă în acest moment și de domeniul unde trebuie să desfășoare niște activități, acte complicate sau să facă drumuri pe la autorități. Trebuie să aibă mai mult curaj și voință, și trebuie să fie stăpâni pe opiniile lor.

Gemeni - luna nouă este chiar în zona banilor. Știu să economisească sau să îi facă. Perioadă foarte favorabilă pentru muncă. Vor avea parte de o schimbare de chef de ritm. Vin cu niște idei noi și ei. Relație caldă în familie.

Rac - lună nouă chiar în semnul lor zodiacal. Ei sunt cei care dictează niște schimbări. Dispoziția lor se schimbă. Lucririle lor se vor transforma mai ales în iubire sau în relația cu copii. Studii pentru unii raci.

Leu - lună nouă într-un spațiu mai special. Împăcare cu toată lumea, distanțare fața de conflicte și situații confuze. O persoană din familie va avea parte de o problemă de sănătate. Dacă se vor implica atunci lucrurile se aranjează bine datorită energiei lor. Primesc vești bune. Aspecte bune în zona banilor.

Fecioară - favorizate de prieteni și de suporteri. Trebuie s aibă curaj când vine vorba de proiecte. Unele fecioare vor să înceapă un proiect nou. Trebuie să pună accent pe frumusețe, fără critici. Trebuie să fie îngăduitoare.

Balanță - au luna nouă în zona carierei. E vorba de siguranță, de cea a scaunului. Au ocazie foarte bună să se pună în valoare la locul de muncă. Pot veni propuneri. Un proiect poate aduce bani. Li se poate propune o funcție de răspundere.

Scorpion - lună nouă în zona proiectelor. Vizează viitorul pe termen lung al căminului. Indirefent în ce se implică afectează și familia. Indiferent ce și-au propus, trebuie să fie o planificare foarte serioasă. Prietenii sunt alături de ei.

Săgetător - discută despre bani. Luna nouă le dă idei care pot avea rezultate. Pot constata că partenerul de viață își pune bani de o parte.

Capricorn - lună nouă în parteneriat. Se schimbă ceva în ritmul de colaborare cu partenerul de viață sau un om apropiat. Trebuie să aibă mare grijă la ce doresc cei din jurul lor.

Vărsător - muncesc. Schimbă ritmul sau ocupația. Au chef de lucru. Asta le aduc bani și faimă. Unii resuscitează un proiect mai vechi. Vor colabora cu tinerii. Sunt economi și nu vor să cheltuiască.

Pești - lună nouă în zona iubirii. În funcție de ce își doresc pentru copiii lor, acționează și în carieră și în viața conjugală. Pun interesul persoanelor dragi pe primul loc și asta e foarte bine. Trebuie să fie mai puțini critici și să dea curaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel