Călinescu, GOLDEN BUZZ la ”Românii au talent”. Cine l-a convins

Românii au talent / Foto Facebook
Românii au talent / Foto Facebook

A fost acordat un alt Golden Buzz în sezonul 10 „Românii au talent”.

Un concurent l-a convins, vineri seară, pe Florin Călinescu că merită șansa de a merge direct în semifinale. „Acordarea acestui golden buzz este o reacție pură de emoție", a spus acesta.

Cel care l-a convins pe Florin Călinescu este Radu Pălăniță, din București, de meserie mecanic auto. Acesta a interpretat o melodie.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu patru ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a spus concurentul.

(w670)

Amintim că, în prima ediție din acest sezon, Erno Varga a impresionat o țară întreagă cu momentul său, obținând primul Golden Buzz al sezonului din partea lui Andi Moisescu. Tot atunci, a fost dat și al doilea Golden Buzz, de data aceasta de către Smiley și Pavel Bartoș. Gennady a fost finalist la Ukraine's Got Talent și a primit Golden Buzz la Georgia's Got Talent, la Das Supertalent (Germania) și la Britain's Got Talent – The Champions. Este actor, însă marele său talent e de a imita diverse sunete, de la păsări care ciripesc, la sunetul apei.

VEZI ȘI: Cine e Erno Varga, GOLDEN BUZZ la "Românii au talent" - viața bate filmul. Mesaje RAPIDE pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel