Călin Popescu Tăriceanu își lansează candidatura la prezidențiale la Palatul Parlamentului

Președintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat data și locația aleasă pentru lansarea candidaturii sale la alegerile prezidențiale.

Potrivit unui comunicat de presă, liderul PLR, Călin Popescu Tăriceanu, își lansează, vineri, candidatura în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni, evenimentul urând a avea loc începând cu ora 16,00, la Palatul Parlamentului, în Sala A.I. Cuza, scrie Agerpres.

Călin Popescu-Tăriceanu este președintele Senatului și candidează la scrutinul electoral din noiembrie ca independent. 

Tot astăzi, candidatul PRM, Elena Udrea, a precizat la Adevărul Live că a renunțat la lansarea candidaturii sale la Sala Palatului. "După lansarea aceea grandioasă a lui Victor Ponta, pe Arena Națională, cu cel puţin 2 milioane de euro cheltuite pentru satisfacerea ego-ului d-lui Victor, am decis că nu mai facem lansarea candidaturii mele într-un fel care să semene cu aceasta, deși noi am fi adus simpatizanții și membrii de partid. O să găsim un mod neconvențional, cu banii pe care i-am fi cheltuit la Sala Palatului am cumpărat ghiozdane și abecedare pe care o să le dăm în toată țara, iar duminică vom face un marş împotriva proastei guvernări și pentru locuri de muncă, acelea pe care le-a promis Guvernul Ponta și nu le-a făcut", a precizat Elena Udrea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel