Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte

Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte. Cafeau a devenit un adevărat ritual de dimineaţă, pentru o mare parte din oameni. Îi ajută să se trezească şi le oferă energie, lucruri fără de care nu şi-ar putea începe ziua în forţă. Specialiştii spun că această licoare minune, consumată fierbinte, este o adevărată comoară pentru organism

Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte. Cafeaua trebuie consumată mereu fierbinte. Astfel, ar avea mult mai multe proprietăţi, care se activează la o temperatură ridicată. Oamenii de ştiinţă spun că ajută la pomparea oxigenului la nivelul corpului. Mai mult, cafeaua ajută la reducerea riscului de a dezvolta diabet, cancer sau depresie.

Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte. Un consum regulat de cafea poate îmbunătăţi memoria sau poate îmbunătăţi starea de spirit. De asemenea, poate asigura o funcţionare mai bună a creierului. Există și o serie de teorii conform cărora cafeina, substanță regăsită în cafea, ar reduce pofta de mâncare şi ar stimula termogeneza, o metodă prin care organismul generează căldură şi energie.

Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte. Ba mai mult, ar lupta chiar și împotriva depresiei grave. Cercetătorii au ajuns la concluzia că o ceaşcă de cafea pe zi ar scădea gândurile suicidale, scrie Adevărul. Cafeaua poate ajuta și la puterea de concentrare şi memorie.

Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte. "Cafeaua conţine foarte mulţi antioxidanţi, iar dacă o bei cu moderaţie, cercetările ne-au arătat că ar putea avea foarte multe beneficii pentru tine. Am descoperit că această băutură fierbinte are un nivel mai ridicat de antioxidanţi", a spus chimistul Megan Fuller potrivit dailymail.co.uk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel