Cadourile care aduc noroc şi fericire. Te așteptai la așa ceva?!

Cadouri
Cadouri

Lumânările, deşi poate părea ciudat, se află pe lista obiectelor pe care le puteţi face cadou unor persoane dragi, pentru a le purta acestora noroc. Ce se mai află pe lista darurilor „bune” aflați de la bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„Lumânările frumoase de parafină şi cele decorative pot fi dăruite în casă nouă. (...) Florile în ghivece dăruite din inimă aduc linişte, pace şi armonie în casă. Dacă unui bărbat îi place de o femeie, atunci îi poate dărui aceste flori şi ele pot provoca sentimente puternice reciproce", a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

La rândul lor, femeile care s-au îndrăgostit de un bărbat este bine să-i dăruiască acestuia „o eşarfă croşetată", spune Lidia Fecioru.

Pe lista obiectelor bune de făcut cadou se află şi pantofii. Potrivit obiceiurilor populare, încălţămintea nouă oferită unui bărbat înainte de o călătorie lungă îl ajută să se întoarcă acasă în siguranţă şi sănătos.

Nici vasele de lut nu sunt de neglijat atunci când nu ştiţi ce să mai oferiţi în dar cuiva drag. Atunci când sunt duse într-o casă nouă, ele atrag avere în acel loc şi servesc drept protecţie împotriva certurilor şi neînţelegerilor, potrivit Lidiei Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel