Cadavre încurcate la morgă. Preot decedat cu Covid-19, deshumat și reînhumat

Imagine cu rol ILUSTRATIV.
Imagine cu rol ILUSTRATIV.

Încurcătură la Prosectura Spitalului Carei. Un preot care a pierdut lupta cu Covid-19 va fi deshumat și reînhumat, după ce a fost îngropat de o altă familie. 

Trupul neînsuflețit al preotului Ioan Panusciac, în vârstă de 53 de ani, confirmat și decedat la Spitalul Carei a fost îngropat, din greșeală, de o altă familie. Preotul va fi deshumat și reînhumat. 

Managerul Spitalului Carei, Elisabeta Racz, a explicat cum a fost posibilă această încurcătură. 

Joi, un bărbat a mers la Prosectura Spitalului Carei pentru a ridica cadavrul bunicii sale. După ce a recunoscut persoana, a spus că va trimite o firmă de pompe funebre pentru ridicarea cadavrului. Între timp însă, sistemul de refrigerare s-a stricat și un angajat a scos toate cadavrele. Angajatul ar fi încurcat etichetele în momentul reintroducerii corpurilor în frigider.

Astfel, firma de pompe funebre a ajuns să ridice trupul preotului, în loc de trupul bunicii bărbatului. Vineri, după ce familia preotului a mers pentru recunoaștere, avea să iasă totul la iveală.

Angajatul a fost suspendat și s-a deschis o anchetă administrativă. 

„Conducerea Spitalului a deschis o anchetă internă și s-a constituit o echipă de lucru în acest sens. Angajatul vinovat va fi sancționat, cel mai probabil. Este o situație regretabilă și ne prezentăm scuzele familiilor pentru tot ce s-a întâmplat”, aspus managerul Eisabeta Racz pentru PresaSM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel