Busu, după ce Anisie a ANULAT întâlnirea cu Selly. „Dintr-o spaimă sau dintr-o stânjeneală...”

Florin Busuioc
Florin Busuioc

Florin „Busu” Busuioc a vorbit despre anularea dezbaterii dintre Monica Anisie și vloggerul Andrei Șelaru.

„Eu pot să înțeleg asta. Nu știu dacă doamna Anisie dintr-o spaimă sau dintr-o stânjăneală, o lipsă de confort nu a venit”, a spus Florin Busuioc, cunoscut de toți ca „Busu”, la La Măruță. Întrebat de prezentantor „De ce a acceptat prima dată?”, prezentatorul rubricii Vremea de la Pro TV a răspuns: „Nu știu, în orice caz... E posibil ca ministrul să nu fi venit din această cauză [de risc Covid-19]. Nu știu ce a mânat-o pe dânsa în luptă sau ce n-a mânat-o”.

„În orice caz, Selly, pe care eu îl admir și îl apreciez foarte tare, nu este un interlocutor comod. Atenție, nu e comod. Să stai de vorbă cu Selly nu e chiar la îndemâna oricui așa. E un băiat foarte bine mobilat aici la creier, foarte deștept, inteligent, care ar putea să pună niște probleme într-o discuție”, a continuat Busu.

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a anulat dezbarerea pe subiectul învățământului din România cu Andrei „Selly” Șelaru, cu doar o zi înainte. Aceasta ar fi trebui să aibă loc astăzi, la ora 15.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel