Burlacul, Antena 1. 14 fete se luptă pentru inima lui Andi

După ce în ediția trecută a emisiunii Burlacul o concurentă a fost deja eliminată, fetele așteaptă cu înfrigurare următoarea ceremonie a trandafirului astăzi, de la 20.30, la Antena 1.

Cele 14 fete rămase în cursa pentru a câștiga inima Burlacului știu că o întâlnire cu Andi le aduce ocazia de a se apropia de el și de a-și crește șansa de a primi un trandafir la următoarea ceremonie. Rând pe rând, Iulia, Roxana și Malinka se arată fericite pentru că au fost anunțate că vor avea o întâlnire.

La scurt timp după acestea le vor urma și Catrina, Angela și Cristina, iar cea mai fericită dintre ele se va dovedi a fi Dominique, cea care va fi invitată la o întâlnire romantică în doi, nu alături de un grup de fete.

Cum vor încerca fetele să îl impresioneze, dar și ce arme va scoate fiecare la iveală în lupta pentru inima Burlacului, cei de acasă pot afla vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprima intențiile pe care le are față de o fată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel