''Bunicul Pokemon'', vedetă în Taiwan. 'Vânează' de pe bicicletă

Un bunic din Taiwan prinde ''pokemoni'' cu 15 telefoane instalate pe bicicletă.

Supranumit Bunicul Pokemon, un bărbat în vârstă de 70 de ani din Taipei, capitala Taiwan, pedalează neobosit de la un pokestop la altul cu nu mai puţin de cincisprezece telefoane ataşate de bicicletă, conectate simultan la jocul de realitate augmentată Pokemon Go, o imagine ce îi face pe trecători să îşi întoarcă privirile, uimiţi, relatează marţi Reuters. Înregistrările video cu taiwanezul Chen San-yuan şi bicicleta sa demnă de un adevărat fan al jocului Pokemon Go au devenit virale pe internet şi l-au transformat într-o mică vedetă în zona în care locuieşte din districtul Tucheng.

În jocul de realitate augmentată creat pentru utilizatorii de smartphone jucătorii trebuie să prindă personaje animate care apar în locaţii reale. Am folosit un telefon mobil şi apoi am continuat să joc, a povestit Chen pentru Reuters Television. După o lună, am ajuns la trei telefoane, şase telefoane, nouă, doisprezece şi apoi la cincisprezece, a spus el mulţumindu-i în acelaşi timp nepotului său care l-a introdus în lumea jocului  Pokemon Go, în 2016. Chen a declarat că echipamentul pe care îl utilizează a costat peste 4.800 de dolari, sumă la care se adaugă circa 300 de dolari cheltuiţi lunar pe moneda virtuală pe care o foloseşte în joc.

Joacă ore în șir

Utilizarea simultană a unui număr mare de telefoane îi permite bărbatului din Taiwan să ajungă în timp mai scurt la niveluri mai mari şi să prindă personaje rare, după spusese sale. Pensionarul a declarat că uneori joacă toată noaptea cu ajutorul bateriei portabile adaptată cu care îşi încarcă telefoanele. Colegii de joc ai lui Chen s-au arătat uimiţi de energia sa. Poate să aibă grijă de cincisprezece telefoane în acelaşi timp, a declarat Shih Wun-sheng, în vârstă de 45 de ani. De când iese afară şi până se întoarce acasă, timp de şase, şapte ore, Chen poate rămâne la fel de energic şi nu se simte obosit. Este cu adevărat impresionant, a declarat unul dintre ei.

Pokemon Go, dezvoltat de Nintendo Co şi Niantic Inc, a fost cel mai mare succes de până acum în lumea jocurilor care folosesc aşa-numita realitate augmentată, în care personajele digitale se suprapun lumii reale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel