Bulai se întoarce la prima dragoste. Unde îl poţi vedea

Foto: Facebook Iulian Bulai
Foto: Facebook Iulian Bulai

Parlamentarul USR PLUS Iulian Bulai împleteşte, sâmbătă, baloane, în curtea Senatului.

"Mâine se deschide curtea Senatului. Pentru copii, părinți și bunici. Vor fi mai multe ateliere pentru copii. Eu voi împleti baloane pentru copiii prezenți. După ora 15.00 voi fi acolo.

Felicitări, Anca Dragu, pentru inițiativa deschiderii curții Senatului! Curtea Parlamentului trebuie redată cetățenilor. Gardul inutil din jurul Parlamentului trebuie să dispară. Copiii, tinerii și bunicii trebuie să ocupe acest generos spațiu verde.

Le aparține. Pe mâine după amiază!", a anunţat Iulian Bulai pe Facebook.

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai a publicat o fotografie din colecţia personală, de 1 iunie

"La mulți ani tuturor copiilor! Poza e din vara lui 2005. Eram adolescent și făceam bani împletind baloane.

Din banii câștigați cumpăram multe cărți, călătoream în toată Europa, sau o ajutam pe mama mea. Mulțumesc, copilărie! Mulțumesc, adolescență!

Aveam tot ochelari rotunzi", a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Iulian Bulai vs. Mircea Badea. Ce făceau în 2004: N-am ajuns chiar ministru, am ajuns sinistru

Realizatorul TV Mircea Badea a dezvăluit la 'În gura presei' cu ce se ocupa în 2004, făcând o paralelă cu Iulian Bulai, care împletea baloane un an mai târziu.  Președintele Comisiei de cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai, a publicat de 1 iunie, pe Facebook, o fotografie din 2005. La emisiunea 'În gura presei' de la Antena3, Mircea Badea a prezentat postarea lui Bulai și apoi a dezvăluit ce făcea el în 2004. 

'Dacă dânsul făcea asta, împletea baloane, în 2005... Eu am ratat ziua asta de 1 iunie, m-am ascuns pentru că nu se mai putea trăi de atâta *Iată, iată, sunt pură și minunată*. Eu ce împleteam în 2005? Trebuia să fi împletit ceva.', a spus Mircea Badea.

Realizatorul TV a cerut apoi colegilor din regie să caute 'Badea protest 2004', explicând că 'eu eram, în 2004, 'omul placaj'. Mă aflam în Piața Victoriei și făceam proteste. Era Guvernul Adrian Năstase la vremea respectivă și protestam pentru că Ministerul de Interne proteja infractorii.'

'Eu împleteam proteste, alții împleteau baloane'. Acum am bifat și eu cu 1 iunie! Uite ce făceam. Bine, eram un copil, îmi imaginam că voi face ceva. N-am ajuns chiar ministru, am ajuns sinistru.', a încheiat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel