EXCLUSIV  Bulai, detaliu ȘOC despre PNL - USR, după alegeri: Marea MIZĂ. Nota de plată pentru DEBARCAREA lui Orban

Alfred Bulai a făcut o analiză explozivă despre alegerile parlamentare și despre o alianță PNL - USR, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"PNL a fost până acum cel mai câștigat, USR realizează acest lucru, exact cum PNL-iști nu realizau acum patru ani că sunt pe ducă, că au o problemă cât casa când USR i-a învins la București, la scor. PNL stă mult mai bine, e o creștere spectaculoasă în raport cu USR și nu pare că USR nu realizează situația și mă refer la lideri, că acolo sunt niște drame din ce știu eu.

Sunt într-un fel de șah - mat, nu au ce să facă. Ori să fii dușmanul lor, ceea ce te temperează, dar întrebarea e cum mai faci tu alianță cu ei, e și un joc în care trebuie să fii tare, în cară să înțelegi că PNL e prizonier", a declarat Alfred Bulai, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Marea MIZĂ 

"Marea miză, după mine, asta e teoria mea, e cine va fi premier. Pentru foarte mulți, toată această perioadă era absolut sigur că nu va fi Orban, pentru că e un joc al alianței. Orban are toate șansele să iasă. Dar Orban a fost inteligent, pentru că a stabilit cumva Guvernul de pe acum și are mulți oameni care doresc să câștige bine de tot.

În plus, cred că există și varianta în care se așteaptă nota de plată pentru debarcarea lui Orban și nu neapărat acum, la alegeri, adică după cum arată datele, e foarte greu să propui pe altcineva", a completat el.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel