Budăi, după anunțul Violetei Alexandru despre cărțile de muncă neînregistrate: O să spun adevărul

Marius Budăi a făcut câteva precizări, după anunțul făcut de Violeta Alexandru, referitor la cărțile de muncă neînregistrate la Casa de Pensii.

"Nu voi comenta. O să spun doar adevărul din punct de vedere legal. În ianuarie 2011, nu s-au mai completat carnetele de muncă, s-au închis cu 31.12.2010, urmând procedura de scanare. Eu vreau să liniştesc oamenii şi să le spun că, atunci când depun dosarul, una din părţile principale la dosar este carnetul de muncă. În momentul de faţă, dosarul de pensie conţine neapărat carnetul de muncă în original. Nu este nicio problemă. Asta este o acţiune de imagine şi, din păcate, în continuare, o necunoaştere a legii", a explicat Marius Budăi la România TV.

"Nu este nicio problemă"

"Știm cu toţii că, de la 1 ianuarie 2011, 90% dintre cei care lucrau la acea dată şi-au primit acasă carnetele de muncă sau angajatorii ni le-au înaintat pe bază de proces verbal şi semnătură. Carnetele de muncă se află acasă la noi. În momentul în care ieşim la muncă, depunem dosarul, care conţine acest carnet de muncă, pe lângă alte adeverinţe doveditoare de sporuri, de condiţii deosebite etc. Nu este nicio problemă", a mai spus acesta.

Vezi și: Ani de vechime neînregistrați la Casa de Pensii. Violeta Alexandru: Pensionarii, pe drumuri, pe la angajatori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel