'Breaking Bad', pe marile ecrane. Film inspirat din serial

Vince Gilligan pregăteşte un film inspirat din serialul 'Breaking Bad'.

Creatorul serialului 'Breaking Bad', Vince Gilligan, pregăteşte un film inspirat din acest serial de succes în care a jucat magistral actorul Bryan Cranston timp de cinci sezoane, relatează site-ul de specialitate The Hollywood Reporter, citat miercuri de EFE. Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre acest proiect în care Gilligan va fi producător executiv, va scrie scenariul şi s-ar putea să fie chiar regizor.

Potrivit The Hollywood Reporter, filmul va avea două ore şi nu se ştie clar dacă va fi lansat pe ecrane sau va fi difuzat la televizor. Încă nu are titlu confirmat, iar producţia se desfăşoară sub numele provizoriu de 'Greenbrier'. Nu se ştie nici dacă este vorba de un prequel la 'Breaking Bad', cum este cazul actualului serial difuzat pe micile ecrane, 'Better Call Saul', sau dacă va fi un sequel (continuare). După cum nu se ştie deocamdată nici dacă Bryan Cranston şi Aaron Paul, cele două vedete ale serialului 'Breaking Bad', vor juca în noua producţie.

Câştigător al unui Glob de Aur şi două premii Emmy pentru cel mai bun serial dramatic, 'Breaking Bad', care este considerată una dintre cele mai bune producţii de televiziune din istorie, prezintă transformarea unui profesor de chimie care, după ce este diagnosticat cu cancer, devine traficant de droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel