BRAVO, AI STIL! Celebrities, prima Gală din 2020. Andreea Tonciu, rochie de 6.000 euro!

Andreea Tonciu / Foto Facebook Bravo, ai stil
Andreea Tonciu / Foto Facebook Bravo, ai stil

Sâmbătă seară, a avut loc prima Gală a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Update: Maria Ilioiu a deschis Gala de sâmbătă seară. Ținuta nu a fost una chiar pe placul juraților. A primit nota 2 de la Maurice Munteanu și nota 3 de la Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Update: A urmat Gina Chirilă. „Îmi place și culoarea rochiei, îți vine foarte bine”, i-a spus Maurice Munteanu. A primit următoarele note: 3 de la Maurice Munteanu, 4 de la Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Update: „Acesta da moment!", a spus Ilinca Vandici cu referire la Raluca Tănase, care a cântat în Gală. Concurenta a primit 5 pe linie!

Update: A urmat Deea Codrea, care a purtat un costum vechi de 40 de ani. A primit următoarele note: 5 de la Maurice Munteanu, 4 de la Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Update: Andreea Tonciu a dansat pe ritmuri arăbești, ca la show-urile grandioase din Dubai. A primit următoarele note: 4 de la Maurice Munteanu, 5 de la Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.


Bravo, ai stil! Celebrities, 25 ianuarie 2020. Noul sezon al emisiunii a început la Kanal D pe 22 ianuarie, iar în această seară va avea loc prima Gală. Cu alte cuvinte, telespectatorii vor afla cine se află în topul preferințelor și cine părăsește competiția stilului.

Bravo, ai stil! Celebrities, 25 ianuarie 2020. Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sunt gata pentru întâlnirea cu telespectatorii.

Bravo, ai stil! Celebrities, 25 ianuarie 2020. Andreea Tonciu va oferi un „show ca la Dubai" în ediția de sâmbătă seară, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D. Concurenta va scoate artileria grea în materie vestimentară și va străluci într-o rochie cu greutate! Tânăra mărturisește că greutatea rochiei este pe măsura contravalorii outfitului purtat, nu mai puțin de 6000 euro! Momentul pus în scenă de Andreea Tonciu va încinge atmosfera în platou, concurentele și jurații vor dansa pe ritmuri arăbești, ca la show-urile grandioase din Dubai.

Bravo, ai stil! Celebrities, 25 ianuarie 2020. Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru cele mai importante momente din prima Gală a emisiunii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel