„Bravo, ai stil! All Stars”. Ce se întâmplă începând cu 13 februarie

Foto Facebook / Bravo, ai stil
Foto Facebook / Bravo, ai stil

Ținutele create de concurentele „Bravo, ai stil! All Stars" vor face fericiți copiii supradotați din centre de plasament, prin intermediul fanilor emisunii.

„Bravo, ai stil! All Stars”. Așadar, începând de marți, 13 februarie, ținutele concepute de concurentele de la „Bravo, ai stil! All Stars", în atelierul de croitorie al emisiunii, vor putea fi licitate pe pagina atelier.kanald.ro, fondurile urmând să fie donate Asociației Gifted Center Kristopher, în scopul susținerii proiectului Școala de Excelență Kristopher. Acest proiect își propune să identifice și să susțină prin programe educaționale personalizate copiii cu o inteligență peste medie, aflați în centrele de plasament.

„Bravo, ai stil! All Stars”. Astfel, telespectatorii și fanii emisiunii vor putea să se bucure de ținuta pe care și-au dorit-o atât de mult, dar și de posibilitatea de a veni în sprijinul unor copii.

„Bravo, ai stil! All Stars”.  Amintim că, în gala difuzată sâmbăta trecută, pe primul loc s-a clasat Iuliana, în urma voturilor telespectatorilor. A primit și trei steluțe bonus. Surpriza a venit însă din partea Ilincăi Vandici. "Această gală este fără eliminări", a spus prezentatoarea la finalul emisiunii de sâmbătă.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel