"Bravo, ai stil! All Stars". Alina a răbufnit: Mi se pare ca sunt luata de "gâscă"

"Bravo, ai stil! All Stars". Alina a răbufnit: Mi se pare ca sunt luata de "gâscă"
"Bravo, ai stil! All Stars". Alina a răbufnit: Mi se pare ca sunt luata de "gâscă"

Alina, una dintre concurentele "Bravo, ai stil! All Stars", spune că, deși a trecut peste multe, acest lucru nu indică faptul că o va face mereu.

"Bravo, ai stil! All Stars". "Mi-am promis mie de la inceput ca in acest sezon, voi incerca sa nu iau personal ce se intampla in acest show. Dar fiind si un reality-show si pentru ca sunt si eu om si am slabiciuniile mele, am zile ca aceasta in care mi se pare ca sunt luata de "gâscă". Nu stiu cat se vede, eu stiu ce stiu, dar de cand este interzis sa ne aruncam priviri sau sa venim in stilul nostru? Este Bravo, am stil! nu Bravo, am stiluri!

Sunt femeie in toata firea, sunt constienta ca sunt la un show TV dar asta nu inseamna ca daca am trecut peste multe, o voi face la nesfarsit, daca am bun-simt nu inseamna ca sunt un om slab, ba dincontra, sunt o tipa educata.
Respecta si vei fi respectat sau ce semeni aia culegi.

Va pup cu drag, A.!", a fost mesajul publicat de concurentă pe Instagram.

"Bravo, ai stil! All Stars". Alina s-a numărat printre cele mai puternice concurente ale primului sezon "Bravo, ai stil!" A făcut faţă cu brio defilărilor zilnice, insă provocările şi momentele din serile de Gala au reprezentat, de departe, punctul ei forte.

"Bravo, ai stil! All Stars". După terminarea competiţiei, Alina a pus bazele unui blog care se bucură de succes şi acum. Pe platforma online pusă la dispoziţia fanilor, ea împărtăşeşte tuturor cunoştinţele şi experienţele de viaţă. Ulterior, s-a întors la "Bravo, ai stil! All Stars", unde este concurentă în prezent.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel