Bravo, ai stil! All Stars, 8 iunie 2018. Se închid porțile Atelierului

Bravo, ai stil! All Stars, 8 iunie 2018. Se închid porțile Atelierului
Bravo, ai stil! All Stars, 8 iunie 2018. Se închid porțile Atelierului

Concurentele Bravo, ai stil! All Stars își dau interesul pentru a obține cât mai multe stele din partea juraților emisiunii.

Bravo, ai stil! All Stars, 8 iunie 2018. Astăzi este și ultima zi în care concurentele vor primi provocarea de a face o ținută, sau un accesoriu vestimentar, în Atelierul de Creație. Iuliana este cea care va "închide" porțile Atelierului, concurenta fiind desemnată pentru a-și accesoriza ținuta cu ajutorul materialelor pe care le are la dispoziție. "Nu aș putea să spun că este o ținută, pentru că ceea ce poartă astăzi Iuliana a mai purtat de nu știu câte ori. (...) Nu mi se pare o ținută elaborată și pusă la punct!", este părerea Silviei, atunci când Iuliana revine în platoul emsiunii.

Bravo, ai stil! All Stars, 8 iunie 2018. Membrii juriului îi atrag atenția Iulianei asupra unor elemente folosite prea des în conturarea styling-urilor.  

Bravo, ai stil! All Stars, 8 iunie 2018. "Mie mi se pare că ai folosit mult prea des aceste borsete din plastic transparent, mai cu seamă într-un moment (face referire la faptul că se apropie finală competiției – n.r.) în care trebuie să schimbați dinamica styling-ului (...). Eu înțeleg că aceste botine cu platformă s-au reconstituit într-un micro trend dar ele nu se potrivesc chiar așa, oricând, cu orice. Prea le puneți cu absolut orice piesă, cu orice produs!", spune Maurice Munteanu.

Bravo, ai stil! All Stars, 8 iunie 2018. Sâmbătă, de la ora 22:00, va avea loc semifinala "Bravo, ai stil! All Stars".

 

Vezi și: Emil Rengle, legătură cu două concurente de la "Bravo, ai stil!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel