“Bravo, ai stil! All Stars”, 6 martie 2018. Comentarii acide în emisiune: Are cu cine să plângă!

Iulia Albu
Iulia Albu

Iuliana, la “Bravo, ai stil! All Stars”, va prezenta o ținută ce nu va fi pe placul colegelor ei.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 6 martie 2018. Iuliana este surprinsă să afle că unele colege găsesc nepotrivită alegerea vestimentară făcută. Denisa bănuiește că Iuliana face aluzie la ea, în ceea ce privește povestea ținutei și face câteva comentarii, nu tocmai pe placul contracandidatei sale.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 6 martie 2018. "Eu zic că acum Iuliana nu o să mai plângă singură, are cu cine să plângă! Dacă își va aduce aici în emisiune, va plânge aici... acasă nu cred că plânge! (...) Nu-mi place ținuta ta, nu te avantajează deloc", a comentat Denisa.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 6 martie 2018. Colegele Iulianei nu s-au dat în vânt după ținuta acesteia, dar cel care a stârnit reacții spumoase în platoul show-ului a fost juratul Maurice care a avut un fel aparte de a-și argumenta părerea.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 6 martie 2018. "Dragă Iuliana, (...) în perioada 1990-1994, cetățenii care-și doreau un mic la bufetul Gării de Nord sau care-și doreau să servească un profiterol, la fostul Hotel București, întâlneau tot felul de cetățene gătite cu acest tip de bluză. Tu ai încercat să revoluționezi styling-ul și să o un pic chiar și hipster azi, dar n-a ieșit!", a spus Maurice.

[citeste si]

“Bravo, ai stil! All Stars”, 6 martie 2018.  Jurizarea concurentei a continuat. Câte steluțe a primit Iuliana din partea membrilor juriului aflați astăzi, de la 16:30, la "Bravo, ai stil! All Stars".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel