Bravo, ai stil! All Stars, 4 iunie. Cătălin Botezatu: Cu tine vom începe o nouă provocare

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Pe măsură ce se apropie marea finală a sezonului "Bravo, ai stil! All Stars", pretențiile juraților cresc.

Bravo, ai stil! All Stars, 4 iunie 2018. Cătălin Botezatu lansează prima "lovitură". Beatrice trebuie să meargă în Atelier pentru a adăuga outfitului o notă personală, un material auxiliar, totul pentru un rezultat final armonios, extravagant, o compoziție stilistică iesita din comun.

Bravo, ai stil! All Stars, 4 iunie 2018. "Cu tine vom începe o nouă provocare în Atelier, dar este foarte simplă. Acestui outfit îi vei adăuga ceva. Vei merge în Atelier, vei căuta un material și vei adăuga ceva în partea de sus care să ducă la un styling foarte frumos. Este simplu ca bună ziua!", dă indicații juratul.

Bravo, ai stil! All Stars, 4 iunie 2018. Surpriza care o lasă masca pe Beatrice, dar și pe celelalte concurente este dată de faptul că proba este contracronometru, provocarea stilistică trebuie dusă la bun sfârșit în doar 15 minute.

Bravo, ai stil! All Stars, 4 iunie 2018. "Surpriză constă în faptul că ai la dispoziție doar 15 minute", a spus Cătălin Botezatu.

Bravo, ai stil! All Stars, 4 iunie 2018. Ce va reuși Beatrice să realizeze într-un sfert de oră și dacă o să îi impresioneze pe jurați veți putea afla în ediția de astăzi a show-ului "Bravo, ai stil! All Stars", difuzată la ora 16:30, la Kanal D.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel