”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 3 martie 2018. Cătălin Botezatu: Am luat foc. Hai, lasă ipocrizia!

Rodica Mitu / 04 Martie 2018 / 00:21 Salveaza PDF Comentarii
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Sâmbătă seară, s-au încins spiritele în cadrul galei "BRAVO, AI STIL! ALL STARS".

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 3 MARTIE 2018. Jurații s-au declarat extrem de dezamăgiți de prestația Alinei din gala de pe 3 martie. Alina a simțit că nu i se cuvin criticile și a răbufnit: "Eu nu mi-am permis să te jignesc și am fost respectuoasă cu tine, doamna jurat Iulia Albu. Este zâmbetul pe care îl afișez din respect pentru public. Dacă nu știi cât am muncit la ținută, eu nu mai iau lucrurile personal...", a zis Alina.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 3 MARTIE 2018. "Cine a muncit, dragă, la ținuta asta? Că acum am luat eu foc. Tu ai făcut-o? Pe bune? Haide, spune că ai făcut-o tu. Cine ți-a făcut-o? De unde ai ales-o? (...) Hai, lasă ipocrizia", i-a zis Cătălin Botezatu concurentei în cadrul galei de sâmbătă seară.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 3 MARTIE 2018. "Alina, nu am nicio așteptare. Te contrezi cu mine prea tare. Ai venit cu cel mai inodor outfit. Profit să spun că știu cine ți-a făcut toate outfit-urile și de unde le-ai luat. Atenție!", a mai spus Cătălin Botezatu.

[citeste si]

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 3 MARTIE 2018. Așteptările celor patru jurați ai emisiunii devin din ce în ce mai mari, iar concurentele sunt nevoite să lupte cu toate armele pentru a le demonstra acestora că merită să ocupe poziția fruntașă în clasament. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24