“Bravo, ai stil! All Stars”, 27 martie 2018. Maurice Munteanu a răbufnit: Nenorocire!

Ținuta all black purtată, martți, de Emiliana la "Bravo, ai stil! All Stars" este una total greșită, susține Maurice Munteanu.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 27 martie 2018. O ținută vestimentară all black nu te salvează întotdeauna! Dovadă vie stă în alegerea vestimentară a Emilianei, care încearcă să îi impresioneze pe jurații show-ului "Bravo, ai stil! All Stars", cu un outfit în totalitate negru.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 27 martie 2018. Maurice Munteanu se declara complet dezamăgit de ceea ce poartă concurenta, afirmând că este un outfit demodat, iar alegerile elementelor vestimentare nu sunt deloc inspirate, chiar dacă aceasta a mers la sigur, mizând pe negru.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 27 martie 2018. "Ai reușit performanța de a face un styling din care nu îmi place absolut nimic! Ceea ce porți este foarte demodat. Niciodată nu combini o fustă balon din acest tip de material, cu botine nouazeciste cu platforma tip solistă de la The Cranberriers. Sunt două elemente care, nu că se bat cap în cap, ci sunt nenorocire. Geanta, jacketa... Uite, dovada vie a faptului că poți da oricând, lejer, greș cu o ținută all black", spune Maurice Munteanu.

[citeste si]

“Bravo, ai stil! All Stars”, 27 martie 2018. Care este părerea celorlați jurați și ce are de spus Emiliana în apărarea să veți putea află urmărind ediția de astăzi a show-ului "Bravo, ai stil! All Stars", difuzată la 16:30, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel