“Bravo, ai stil! All Stars”, 26 martie. Silvia lansează bombă după bombă

Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai. Silvia, apariție șocantă
Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai. Silvia, apariție șocantă

După Gala de sâmbătă a emisiunii "Bravo, ai stil! All Stars", când, în urma voturilor din partea publicului, cei care le-au plasat în topurile preferințelor acestora pe Marisa și pe Silvia, la o diferența foarte mică, în ediția de luni, cea din urmă dă de pământ cu vestimentația propusă de Marisa. 

“Bravo, ai stil! All Stars”, 26 martie. "Am stat să mă gândesc de ce oare tu reușești să faci dintr-o ținută ok ceva ieftin? Ești genul acela care prin personalitate sufocă styling-ul. Reușești ca orice ținută să o faci varză", spune Silvia.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 26 martie. Fiecare dintre cele două concurente au dovedit pe parcursul sezoanelor în care au concurat, în urma câștigării titlului de Cea mai stilată femeie din România, că se pricep în ceea ce privește stylingului, astfel că pretențiile pe care le au atât jurații, telespectatorii, cât și ele însele, sunt uriașe.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 26 martie. "Marisa, eu dacă port ținuta aia a ta, iau trei stele", adaugă Silvia. Mai mult, aceasta îi aduce acuzații grave Marisei și lansează bombă după bombă. "Am vorbit cu câțiva stiliști care nu mai vor să îți dea haine și mi-au zis că, atunci când le porți câte o ținută, o duci într-o zonă derizorie", acuză concurneta.

[citeste si]

“Bravo, ai stil! All Stars”, 26 martie. Ce are de spus în apărarea ei Marisa și ce au de spus jurații despre outfitul ei veți putea afla în ediția de luni a show-ului "Bravo, ai stil! All Stars", difuzată la ora 16:30, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel