"Bravo, ai stil! All Stars", 26 aprilie. Maurice Munteanu a răbufnit: Nu ești de All Stars!

„Bravo, ai stil!”
„Bravo, ai stil!”

Joi după-amiază, este difuzată o nouă ediție Bravo, ai stil! All Stars.

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 aprilie 2018. Și astăzi, Otilia încearcă, din răsputeri, să demonstreze că merită să fie în competiția de stil din care face parte, însă reușește să demonstreze doar contrariul. Otilia și-a ales o ținută despre care spune că este ideală pentru "maratonul de alergat pe tocuri" la care va participa, conform poveștii ei.

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 aprilie 2018. Maurice Munteanu, dezolat de look-ul concurentei, analizează la sânge styling-ul. "Otilia, ținuta este destul de slabă. Slabă spre foarte slabă. Ne întoarcem la replica ta: nu ești de All Stars! Sandalele nu complimentează deloc această ținută, nici coafura și nici cămașa neagră... absolut deloc. Ai ales cea mai nepotrivită cămașă pentru acest gen de fustă! (...) Puteai să mergi cu ținuta asta într-o zonă foarte '90 s, glamour, sexy, cu elemente similare și ca material și din punct de vedere cromatic", a spus Maurice Munteanu.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 aprilie 2018. Juratul i-a oferit concurentei mai multe sugestii pentru un styling reușit, iar la finalul jurizarii, concurenta a obținut punctajul în consecință.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel