“Bravo, ai stil! All Stars”, 23 martie 2018. Cătălin Botezatu: Nu pot să cred că ai putut să vii în halul acesta!

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Otilia, una dintre concurentele de la "Bravo, ai stil ! All Stars", care i-a obișnuit de-a lungul concursului pe jurați cu ținute vestimentare nonconformiste, îi va șoca vineri, când își va face apariția în platoul emisiunii.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 23 martie 2018. Abordând stilul romantic al anilor '60, concurenta poartă o rochie lungă, pantofi cu un toc minuscul, chiar și mănuși. Raluca Bădulescu, cea care i-a apreciat de fiecare dată outfiturile îndrăznețe, se declară complet dezamăgită.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 23 martie 2018. Deși stylingul propus de Otilia este unul corect, în viziunea juratei de la "Bravo, ai stil! All Stars", aceasta nu se află printre favoritele ei. "Este corectă ținuta, mănușile sunt perfect integrate, dar nu îmi place! Este o "babificare" corectă! Că nu îmi place mie, asta este...", spune Raluca Bădulescu.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 23 martie 2018. În asentimentul Ralucăi Bădulescu este și Cătălin Botezatu, cel care descrie încercarea stilistică a Otiliei ca fiind demodată. "Nu pot să cred că ai putut să vii în halul acesta!", a spus juratul.

[citeste si]

“Bravo, ai stil! All Stars”, 23 martie 2018. Ce are de spus Maurice Munteanu, singurul care apreciază intenția stilistică a Otiliei, și ce are concurenta de zis în apărarea vestimentației veți putea află în ediția difuzată la ora 16:30, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel