"Bravo, ai stil! All Stars", 23 aprilie 2018. Surpriză pentru Denisa după eliminarea Larisei

Rodica Mitu / 23 apr 2018 / 08:49 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ediția de astăzi "Bravo, ai stil! All Stars" debutează în forță.

"Bravo, ai stil! All Stars", 23 aprilie 2018. Surpriză încă de la începutul emisiunii, pentru că Larisa și-a pregătit "întoarcerea", fiind invitată în platou pentru a detalia conflictul apărut între ea și Denisa, la finalul Galei de sâmbătă.

"Bravo, ai stil! All Stars", 23 aprilie 2018. Denisa nu s-a sfiit în a-și arăta fericirea după eliminarea Larisei și a găsit prilej de a sărbători "dreptatea", așa cum spune concurenta. "Sunt fericită pentru că s-a făcut dreptate. Eu sunt un om bun, nu mă bucur când i se întâmplă ceva rău unui om, s-a întâmplat ceva corect (concurenta face referire la eliminarea din competiție a Larisei - n.r.). lupt pentru asta, pentru corectitudine. Trăiască corectitudinea! (...) De-asta a și ieșit (Larisa – n.r.), pentru că nu este o fată stilată deloc. A început să jignească și să facă niște chestii groaznice", a spus Denisa, imediat după Gala "Latino Party".

"Bravo, ai stil! All Stars", 23 aprilie 2018. Întrebată de Ilinca Vandici dacă ea chiar se bucură că Larisa a fost eliminată, Denisa a răspuns prompt. "Nici nu mă așteptam să mi se întâmple o asemenea minune!", a spus concurenta.

[citeste si]

Ce acuze își aduc cele două tinere, Denisa și Larisa, și care este motivul pentru care prima dintre acestea a dorit să își manifeste public bucuria, după eliminarea contracandidatei ei, aflați luni, de la ora 16:30, într-o nouă ediție "Bravo, ai stil! All Stars".

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24