"Bravo, ai stil! All Stars", 23 aprilie 2018. Surpriză pentru Denisa după eliminarea Larisei

Ediția de astăzi "Bravo, ai stil! All Stars" debutează în forță.

"Bravo, ai stil! All Stars", 23 aprilie 2018. Surpriză încă de la începutul emisiunii, pentru că Larisa și-a pregătit "întoarcerea", fiind invitată în platou pentru a detalia conflictul apărut între ea și Denisa, la finalul Galei de sâmbătă.

"Bravo, ai stil! All Stars", 23 aprilie 2018. Denisa nu s-a sfiit în a-și arăta fericirea după eliminarea Larisei și a găsit prilej de a sărbători "dreptatea", așa cum spune concurenta. "Sunt fericită pentru că s-a făcut dreptate. Eu sunt un om bun, nu mă bucur când i se întâmplă ceva rău unui om, s-a întâmplat ceva corect (concurenta face referire la eliminarea din competiție a Larisei - n.r.). lupt pentru asta, pentru corectitudine. Trăiască corectitudinea! (...) De-asta a și ieșit (Larisa – n.r.), pentru că nu este o fată stilată deloc. A început să jignească și să facă niște chestii groaznice", a spus Denisa, imediat după Gala "Latino Party".

"Bravo, ai stil! All Stars", 23 aprilie 2018. Întrebată de Ilinca Vandici dacă ea chiar se bucură că Larisa a fost eliminată, Denisa a răspuns prompt. "Nici nu mă așteptam să mi se întâmple o asemenea minune!", a spus concurenta.

[citeste si]

Ce acuze își aduc cele două tinere, Denisa și Larisa, și care este motivul pentru care prima dintre acestea a dorit să își manifeste public bucuria, după eliminarea contracandidatei ei, aflați luni, de la ora 16:30, într-o nouă ediție "Bravo, ai stil! All Stars".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel