"Bravo, ai stil! All Stars", 21 aprilie 2018. ELIMINARE GALĂ. O singură concurentă cu calificative maxime

O ediție incendiară "Bravo, ai stil! All Stars" va avea loc sâmbătă, de la 23:15, la Gala cu tematică "Latino Party". 

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 21 aprilie 2018. Cele opt concurente rămase în competiție sunt gata să-și apere locul în concurs. Elegante, pline de entuzism și gata să lupte pentru a le demonstra juraților și publicului că sunt cele mai bune, concurentele dau startul competiției stilului la Gala "Latino Party".

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 21 aprilie 2018. "Cea mai spectaculoasă apariție de până acum, cu stil! Ai dansat... (...) Ținuta este spectaculoasă, se vede că ai muncit, că este stilizată, n-ai venit cu o rochiță cu volănașe penibilă! Ai venit bine! Bravo!", este comentariul lui Cătălin Botezatu adresat unei concurente, singura care va obține calificative maxime din partea juraților.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 21 aprilie 2018. Gala Latino Party va fi una plină de muzică, dans, apariții spectaculoase și efervescență, din care nu vor lipsi momentele tensionate. La finalul competiției, pe baza punctajului obținut în Gală, concurentele vor face nominalizările pentru eliminare.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 21 aprilie 2018. Cum se vor prezenta concurentele, cum vor arăta momentele și ținutele acestora, dar mai ales, care va fi deznodământul acestei Gale și cine va fi concurenta care va părăsi competiția "Bravo, ai stil! All Stars" aflați sâmbătă seară.

[citeste si]

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 21 aprilie 2018. DC News vă va ține la curent cu toate momentele tari din emisiune. Sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 23:15, începe cea mai așteptată emisiune de la Kanal D!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel