"Bravo, ai stil! All Stars", 20 aprilie 2018. Iulia Albu, avertisment pentru Larisa

O nouă provocare despre stil și elegantă începe vineri, într-o nouă ediție "Bravo, ai stil! All Stars", de la ora 16:30. 

"Bravo, ai stil! All Stars", 20 aprilie 2018. După o săptămână în care jurații au fost extrem de exigenți cu concurentele, acestea caută să demonstreze că fiecare își merită locul în această competiție.

"Bravo, ai stil! All Stars", 20 aprilie 2018.  Vineri, Larisa este concurenta desemnată să meargă în Atelier pentru a face o ținută all denim, de mers în club. Concurenta trebuie să aibă în vedere faptul că, dacă va alege ca în partea de sus a ținutei să croiască o cămașă, aceasta nu trebuie să fie simplă și e important să nu aibă paiete, conform sfaturilor Iuliei Albu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 20 aprilie 2018.  "Larisa, ai grijă ce faci în partea de sus a ținutei, pentru că la niciun club nu te primește dacă nu ai ceva frumos. Pune ceva strălucitor, adaugă o notă de glam!", i-a sugerat Cătălin Botezatu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 20 aprilie 2018. Pe parcursul realizării temei, Larisa i-a solicitat ajutorul Iuliei Albu în Atelier, tocmai pentru a afla dacă este "pe drumul cel bun".

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 20 aprilie 2018. "Larisa, nu mă face să vin până acolo pentru că mă tem că-ți schimb total creația", a spus Iulia Albu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel