"Bravo, ai stil! All Stars", 2 martie 2018. Silvia - Marisa, replici tăioase: Eu îți văd frustrarea

Rodica Mitu / 02 Martie 2018 / 08:08 Salveaza PDF Comentarii
Silvia, "BRAVO, AI STIL!"
Silvia, "BRAVO, AI STIL!"

Replici dure, vineri, 2 martie, la "Bravo, ai stil! All Stars".

"Bravo, ai stil! All Stars", 2 martie 2018. După ce câștigătorea sezonului 2 a ținut să-și spună părerea în ceea ce privește abordarea vestimentară a contracandidatei ei, Silvia nu doar că nu este deloc impresionată de "răutățile" Marisei, dar i-a și oferit acesteia un răspuns care lasă loc de interpretări.

"Bravo, ai stil! All Stars", 2 martie 2018. "Atunci când ai o rochie purtabilă, oricât de frumoasă ar fi ea, tu o duci ușor într-o zonă ridicolă", a spus Marisa.

"Bravo, ai stil! All Stars", 2 martie 2018. "Eu îți văd frustrarea și știu că ești invidioasă. Ai un ton foarte arogant! (...) Ești foarte frustrată de faptul că noi (unele dintre concurente – n.r.) poate avem acces la unele piese vestimentare la care tu nu ai! Dar trebuie să reții o chestie: stilul înseamnă bun gust iar tu, și dacă ai avea acces la piesele la care am eu, nu vei face niciodată o ținută așa ca mine, pentru că nu ai cum", a spus Silvia.

"Bravo, ai stil! All Stars", 2 martie 2018. Cum au apreciat jurații ținută Silviei și care dintre concurente au obținut cele mai multe steluțe aflați azi, la "Bravo, ai stil! All stars", de la 16:30, la Kanal D.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE1