"Bravo, ai stil! All Stars", 2 martie 2018. Silvia - Marisa, replici tăioase: Eu îți văd frustrarea

Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai. Silvia, apariție șocantă
Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai. Silvia, apariție șocantă

Replici dure, vineri, 2 martie, la "Bravo, ai stil! All Stars".

"Bravo, ai stil! All Stars", 2 martie 2018. După ce câștigătorea sezonului 2 a ținut să-și spună părerea în ceea ce privește abordarea vestimentară a contracandidatei ei, Silvia nu doar că nu este deloc impresionată de "răutățile" Marisei, dar i-a și oferit acesteia un răspuns care lasă loc de interpretări.

"Bravo, ai stil! All Stars", 2 martie 2018. "Atunci când ai o rochie purtabilă, oricât de frumoasă ar fi ea, tu o duci ușor într-o zonă ridicolă", a spus Marisa.

"Bravo, ai stil! All Stars", 2 martie 2018. "Eu îți văd frustrarea și știu că ești invidioasă. Ai un ton foarte arogant! (...) Ești foarte frustrată de faptul că noi (unele dintre concurente – n.r.) poate avem acces la unele piese vestimentare la care tu nu ai! Dar trebuie să reții o chestie: stilul înseamnă bun gust iar tu, și dacă ai avea acces la piesele la care am eu, nu vei face niciodată o ținută așa ca mine, pentru că nu ai cum", a spus Silvia.

"Bravo, ai stil! All Stars", 2 martie 2018. Cum au apreciat jurații ținută Silviei și care dintre concurente au obținut cele mai multe steluțe aflați azi, la "Bravo, ai stil! All stars", de la 16:30, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel