"Bravo, ai stil! All Stars", 17 aprilie 2018. Raluca Bădulescu, critică dură. Ce zice Cătălin Botezatu

Sursa foto: FACEBOOK BRAVO, AI STIL!
Sursa foto: FACEBOOK BRAVO, AI STIL!

Concurentele "Bravo, ai stil! All Stars" luptă tot mai înverșunat pentru a demonstra juraților că merită să primească cele mai bune calificative.

"Bravo, ai stil! All Stars", 17 aprilie 2018. Marți, jurații continuă demersul "pornit" asupra concurentelor, anume faptul că nu vor mai tolera ca acestea să vină în ținute care nu sunt demne de "Bravo, ai stil! All Stars".

"Bravo, ai stil! All Stars", 17 aprilie 2018. Prima concurentă care intră în colimatorul membrilor juriului este Marisa care, deși are o ținută corect construită/stilizată, este sub nivelul competiției, conform spuselor juraților.

"Bravo, ai stil! All Stars", 17 aprilie 2018. Raluca Bădulescu critică ținuta lipsită de strălucire și originalitate a Marisei. "Ieri ai scos-o cum ai mai scos-o la capăt, dar astăzi... (...) Nu este o ținută greșită, nu este nimic nelalocul lui, doar că nu este o ținută demnă de... pur și simplu. Se apropie sfârșitul competiției. (...) Mi se pare că este o ținută civilizată, punct. Atât, nimic mai mult!", spune Raluca Bădulescu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 17 aprilie 2018. Deși Marisa critică jurizarea Ralucăi Bădulescu, nici ceilalți membri ai juriului nu se lasă "impresionați" de argumentele concurentei în alegerea ținutei.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 17 aprilie 2018. "Nu este ok ca voi să continuați în acest vestimentar, în acest concurs... Nu este ok să te prezinți de la ediție la ediție cu niște ținute atât de simple", a spus Cătălin Botezatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel