Bravo, ai stil! All Stars, 16 mai. Maurice Munteanu: Nu știu ce să spun exact...

„Bravo, ai stil!”
„Bravo, ai stil!”

Bravo, ai stil! All Stars: Ținute sofisticate, elegante, de plajă sau pentru petreceri cu tematică, pe toate ni le prezintă concurentele miercuri, de la ora 16:30, la "Bravo, ai stil! All Stars". 

Bravo, ai stil! All Stars, 16 mai. Cum eforturile concurentelor se reflectă în styling-urile făcute zi de zi în competiție, acestea adună constant calificative din partea juraților, altele, însă, rămân sub standardele cerute de membrii juriului, în competiția stilului.

Bravo, ai stil! All Stars, 16 mai. Ca în fiecare ediție, există concurente care reușesc să atragă complimente, în ceea ce privește styling-ul făcut, dar sunt și tinere care reușesc să șocheze membrii juriului cu alegerile lor vestimentare.

Bravo, ai stil! All Stars, 16 mai. Marisa este concurenta care năucește jurații cu o ținută de vacanță. "Ţușcă mică, nu știu ce să spun exact... măcar dacă puneai matale o jachetă din denim supradimensionată în locul acestui halat, ca să rupi un pic aceste imprimeuri care m-au năucit! Marisa, și setul (ansamblu de obiecte de îmbrăcăminte ale cărui piese sunt confecţionate din acelaşi material – n.r.) are un Dumnezeu al lui. Există un "Dumnezeu" al seturilor! Căptușala aia albastră este de o pocenie rară în combinație cu acest imprimeu, și nu are niciun fel de legătură cu acest tip de halat kimono. Clutch-ul tip portofel n-are nicio legătură cu pălăria, pălăria (...) nu are nicio legătură cu restul pieselor. (...) Este un haos stilistic major!", a spus Maurice Munteanu.

[citeste si]

Bravo, ai stil! All Stars, 16 mai. Cum au reacționat și ceilalți membrii ai juriului referitor la styling-ul propus de Marisa, dar și cine este concurență care culege laurii acestei ediții, aflați miercuri, de la ora 16:30, la "Bravo, ai stil! All Stars".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel