“Bravo, ai stil! All Stars”, 16 aprilie 2018. Silvia, în rochie de mireasă. Comentarii neașteptate

O mireasă atipică - așa se înfățișează Silvia luni, 16 aprilie, în fața juraților "Bravo, ai stil! All Stars". 

“Bravo, ai stil! All Stars”, 16 aprilie 2018. Controversata concurentă împărtășește auditoriului povestea outfit-ului ales, reușind să capteze atenția celor din jur, dar și să atragă comentarii neașteptate din partea celor prezenți.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 16 aprilie 2018. "Mă căsătoream. Pablo este gelos și, la un moment dat, îmi spune: vezi că ți-am făcut cadou de nuntă o seră. (...) Și nu-i orice fel de seră. (...) Să ajungi acolo înainte să mergi la altar. Când ajung, în seră erau numai plante carnivore...!", este povestea Silviei.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 16 aprilie 2018. Larisa, întrebată ce părere are despre ținuta Silviei, răspunde într-un mod care o va impresiona pe aceasta. "Ținuta arată bine. Sincer, nu înțeleg de ce ai venit îmbrăcată în mireasă, dar rochia este foarte frumoasă și îmi place și felul în care ai accesorizat-o. (...) Te avantajează foarte mult genul acesta de styling-uri și arată foarte bine pe tine. (...) Ăsta este avantajul tău principal în această emisiune, faptul că ai un fel de a purta ținutele", este opinia Larisei.

[citeste si]

“Bravo, ai stil! All Stars”, 16 aprilie 2018. Ce părere au avut jurații despre look-ul abordat de Silvia aflați luni, de la 16:30, la "Bravo, ai stil! All Stars".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel