Bravo, ai stil! All Stars, 15 mai. Botezatu: E foarte puțin!

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Bravo, ai stil! All Stars. Marți, va avea loc o nouă ediție incendiară.

Bravo, ai stil! All Stars. O nouă provocare despre stil și eleganță va fi lansată la "Bravo, ai stil! All Stars". Concurentele încearcă să aducă un plus ținutelor pe care le poartă și prin atitudinea pe care o abordează, iar pentru unele dintre fete acest lucru este foarte bine stăpănit.

Bravo, ai stil! All Stars. Otilia va avea parte, din partea anumitor colege, de complimente neașteptate, ceea ce sporește încrederea în sine a acesteia. Silvia o consideră pe Otilia superioară stilistic Marisei. "Nu știu ce caută Marisa în competiție. (...) Otilia este net superioară (n.r. din punct de vedere stilistic) Marisei. În plus, Otilia are simțuri estetice. Toate styling-urile pe care le prezintă Otilia în competiție, deși sunt foarte simpliste, sunt închegate, nu au greșeli", va spune Silvia.

[citeste si]

Bravo, ai stil! All Stars. În ceea ce privește outfit-ul Otiliei, juriul a punctat în consecință. "Stilistic vorbind, tu nu ai făcut mai nimic. Ai pus un sacou pe care l-ai lăsat mai deschis, ca să se vadă decolteul și... cam atât. Este extrem de simplu. (...) E foarte puțin pentru All Stars!", a spus Cătălin Botezatu.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel