"Bravo, ai stil! All Stars", 14 martie 2018. Cătălin Botezatu, mai dur ca oricând: Horror!

Rodica Mitu / 14 Martie 2018 / 08:12 Salveaza PDF Comentarii
Cătălin Botezatu
Descriere foto: Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu le transmite, miercuri, concurentelor, mai vehement ca oricând, că nu se vor mai da calificative pe "ochii frumoși".

"Bravo, ai stil! All Stars", 14 martie 2018. Astfel, încă de la prima concurentă care defilează, Otilia, Cătălin Botezatu dă curs observațiilor dure la adresa stylingului făcut de acestea. Oripilat de ținuta Otiliei, juratul promite să nu se mai "lase vrăjit" de frumusețea concurentei pentru a obține calificative. Acesta îi critică dur evoluția stilistică.

"Bravo, ai stil! All Stars", 14 martie 2018. "Mie mi se pare horror ce-ai făcut! (...) Ești babificată total și-ai mai și acel guleraș cu perluțe de proastă calitate. Nu, nu-mi place ținuta sub nicio formă. (...) Nu mizați doar pe faptul că sunteți simpatice pentru că nu va jurizăm pe simpatie. Ești haioasă, ești drăguță, ne aduci bucurie în suflet, dar doar atât! Vrem stil!", a spus Cătălin Botezatu.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 14 martie 2018. Exigența crește, iar juratul nu se lasă impresionat nici de chipul angelic al Iulianei. Când vine momentul defilării acesteia, Cătălin dă verdictul. "Măi Iuliana, te îmbrăcai mai frumos la Paris. (...) Nu-mi place ținuta! Începând de la pantofiorii ăștia cu floricele, pe care nu știu unde i-ai găsit... Nici nu am ce să comentez! Uite, acum sunt de acord cu cine a spus că ești doar frumoasă! Astăzi ești doar frumoasă, dar nu ne interesează asta!", a spus Botezatu.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22