BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. Surpriză de proporții - UPDATE 9

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. Surpriză de proporții - UPDATE 9
BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. Surpriză de proporții - UPDATE 9

Bravo, ai stil! All Stars. O gală cu o tematică aparte, pentru prima oară în istoria show-ului, a fost prezentată, sâmbătă, începând cu ora 23.15, la "Bravo, ai stil! All Stars". Mai mult, unul dintre membrii Brigadei Sexy, mai exact Alex Velea, a avut parte de o surpriză de proporții.

Bravo, ai stil! All Stars: Emisiunea a fost prezentată pe DC News sub formă de update-uri:

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. UPDATE 9: Silvia a primit puncte din partea Brigadei Sexy. Astfel, a adunat mai multe puncte decât Iuliana, fiind propusaltă în fruntea clasamentului. Prin urmare, Silvia ocupă fotoliul imunității și începe săptămâna cu trei steluțe bonus. Și această gală s-a încheiat fără eliminări, anunțul fiind făcut de către Ilinca Vandici la finalului emisiunii.

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. UPDATE 8: Ultima concurentă a fost Alina, care a primit trei like-uri din partea Brigadei Sexy. În ceea ce privește notele, Alina a primit nota maximă, 5, de la Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu. Maurice Munteanu și Iulia Albu i-au oferit 4.

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. UPDATE 7: "E ținuta mea preferată din seara aceasta" i-a zis Maurice Munteanu Silviei. Aceasta a primit 2 de la Iulia Albu, 5 de la Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. De asemenea, 5 i-a oferit și Cătălin Botezatu.

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. UPDATE 6: "Ținuta e ok" i-a spus Cătălin Botezatu următoarei concurente. Este vorba de Beatrice, care a primit 5 de la Iulia Albu și Raluca Bădulescu, 4 de la Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu.  

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. UPDATE 5: Iuliana a primit următoarele note: 5 de la Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Iulia Albu și 4 de la Cătălin Botezatu. Ulterior, a urmat o surpriză pentru Alex Velea, care își sărbătorește ziua de naștere pe 13 mai. Artistul a primit tort și urări din partea celor prezenți.   

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. UPDATE 4: Denisa a fost următoarea concurentă care și-a prezentat momentul, respectiv ținuta. Aceasta a primit nota 4 de la Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și 3 de la Iulia Albu.

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. UPDATE 3: "Ești în temă" i-a spus Maurice Munteanu Otiliei, "dar nu ai o ținută de gală". "Ceea ce ai făcut tu este foarte casual, din păcate", i-a mai zis juratul. "Cât ai repetat pentru această gală? Răspunde sincer. (...) Nota mea va fi foarte sinceră și din suflet", i-a spus Iulia Albu. Otilia a primit nota 2 de la toți jurații.

VEZI ȘI BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. Iulia Albu, răspuns tăios din partea unei concurente

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. UPDATE 2: Marisa a deschis gala de sâmbătă seară. "E foarte ok să respectați tema în proporție de 80% și de 20% să rămână imprevizibilul!" a spus Maurice Munteanu în ceea ce o privește pe Marisa. "Ce ai făcut cu părul este o referință după anul 2000 de la un anumit desinger. Nu te-ai integrat deloc în anii '20. Acele perle sunt foarte urâte, sunt dincolo de orice imaginație!", a spus Iulia Albu. Cătălin Botezatu se aștepta și el mai mult de la Marisa, în timp ce Ralucăi Bădulescu și lui Maurice Munteanu le-au plăcut machiajul, dar și reinterpretarea ținutei. Concurenta, care a susținut că a avut o ținută impecabilă, a obținut următoarele note: 4 de la Raluca Bădulescu, 3 de la Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu și Iulia Albu.

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. UPDATE 1: A început gala. "Conceptul este o provocare pentru concurente", a spus prezentatoarea Ilinca Vandici, care a reiterat faptul că emisiunea se apropie cu pași repezi de marea finală. Nici de această dată nu lipsește Brigada Sexy, formată din Alex Velea, Bogdan Vlădău și Victor Slav.

---

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. "Mașina timpului", așa cum este denumită gala de săptămâna aceasta, va reprezenta un tur de forță pentru concurente. O călătorie prin întreagă lume a modei va debuta cu anii '20, continuând cu decadele următoare care marchează și în prezent stilul nostru vestimentar.

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. Dacă în ultimele gale jurații s-au arătat dezamăgiți de prestația concurentelor, această seară le oferă tinerelor competitoare o nouă șansă de afirmare. Concurentele, pline de emoții, vor da startul show-ului și fiecare încearcă să dea tot ce are mai bun, mai ales că spectacolul se apropie, cu pași repezi, de marea finală.

VEZI ȘI BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Marisa, vehementă după scandalul cu Silvia

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. După momentul din gală al Iulianei, ceva foarte interesant se va întâmpla în platoul emsiiunii. Iuliana va cere voie să își ia un lucru uitat în culise și, după ea, pleacă toate concurentele. Platoul emisiunii se va goli, iar în câteva secunde, acesta va fi inundat de artificii, muzică și aplauze. Este vorba despre un moment special pregătit pentru unul dintre membrii "Brigadei Sexy" a emisiunii.

[citeste si]

BRAVO AI STIL, ALL STARS! 12 mai. Cum s-au pregătit concurentele în această gală inedită și cine este aniversatul serii aflați sâmbătă, la "Bravo, ai stil! All Stars", de la ora 23:15, imediat după "Exatlon". Emisiunea va fi prezentată, sub formă de update-uri, pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel