"Bravo, ai stil! All Stars", 11 aprilie 2018. Reacții "răutăcioase" în rândul concurentelor

De când a auzit că Ilie Dumitrescu Jr. s-ar plimba prin Parcul Carol, așa cum "susține" în povestea ei, premergătoare defilării, concurenta Iuliana nu mai știe ce să facă că să-i atragă atenția.

"Bravo, ai stil! All Stars", 11 aprilie 2018. "Este seară și mă plimb prin parcul Carol. Am auzit că Ilie Dumitrescu Jr. se plimbă și el noaptea, pe acolo. Ideea este că i-am dat un mesaj și niște like-uri dar nu cred că le-a observat, însă cu acești colanți sunt sigură că o va face!", sună povestea Iulianei.

"Bravo, ai stil! All Stars", 11 aprilie 2018. Styling-ul făcut de Iuliana, dar și povestea acesteia dau naștere reacțiilor "răutăcioase" în rândul concurentelor. În spirit de glumă, juratul Maurice Munteanu o atenționează pe Iuliana că tactica folosită de aceasta este complet greșită și îi oferă sfaturi prețioase tinerei, pentru reușită.

"Bravo, ai stil! All Stars", 11 aprilie 2018. "Iuliana, tactica ta este complet greșită! Ce faci tu în momentul când îi dai un mesaj și el nu observă? Insiști! Dacă nu vede, îi mai dai încă unul, și încă unul! Trebuie să dai cca 2000 de mesaje pe zi! Dacă nici la alea nu răspunde, afli unde stă...", o sfătuiește Maurice pe Iuliana iar lista "sugestiilor" nu se oprește aici.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 11 aprilie 2018. Dincolo de glumă, jurații au observat "schimbarea" de look a Iulianei și styling-ul abordat de aceasta, iar calificativele au fost pe măsură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel