”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 10 februarie 2018. SURPRIZA Ilincăi Vandici

Foto Facebook / Bravo, ai stil
Foto Facebook / Bravo, ai stil

”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 10 februarie 2018. Sâmbătă seară, de la ora 23.15, a avut loc o nouă gală ”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, la Kanal D.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 10 februarie 2018. UPDATE: A plouat cu note de 4 și 5 în Gala Moulin Rouge, jurații fiind extrem de impresionați. Gala s-a deschis cu Larisa în forță, iar Maurice, Iulia și Raluca nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa ei. "Mi-ar fi plăcut să fii puțin mai creativă în ceea ce privește pantofii, altfel ținuta este foarte reușită, iar momentul foarte dinamic", i-a spus Maurice Munteanu concurentei.

Alina, de exemplu, a interpretat rolul bărbatului fatal în această Gală, iar coregrafia a fost și ea surprinzătoare. Deși i-ar fi găsit câteva detalii care nu au fost chiar pe placul lui, Cătălin Botezatu i-a dat în final nota maximă.

Surpriza Ilincăi Vandici

Pe primul loc s-a clasat Iuliana, în urma voturilor telespectatorilor. A primit și trei steluțe bonus. Surpriza a venit însă din partea Ilincăi Vandici. "Această gală este fără eliminări", a spus prezentatoarea la finalul emisiunii de sâmbătă.

Știrea inițială

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 10 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ. Culoare, strălucire, dans, ținute, sau altfel spus: Gala "Moulin Rouge". Sâmbătă seară, concurentele se vor întrece pe sine, iar jurații vor fi cu adevărat impresionați.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 10 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ. Raluca Bădulescu va rămâne fără cuvinte sâmbătă seară. "Ați făcut ce-ați făcut și ați reușit o performanță de neegalat: ne-ați cam lăsat muți! Nu ne place că nu vorbim, dar nu avem altceva de spus decât că sunteți superbe, perfecte, așa cum sper să vă vedem în toate Galele de acum înainte", va spune Raluca Bădulescu.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 10 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ. Dansurile de cabaret energice, decorurile și muzica din cadrul Galei "Moulin Rouge" vor face ca seara de sâmbătă să fie spectaculoasă.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 10 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ.  Prima concurentă eliminată a fost Irina, cu 0,4% din voturile publicului. Ea a primit și cel mai mic punctaj de la jurați, 1 pe linie.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 10 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ. Sâmbătă seară, urmează o nouă eliminare. Rămâne de văzut ce note vor obține concurentele rămase în competiție.

[citeste si]

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 10 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ. Rămâneți pe DC News pentru a afla cine este a doua concurentă eliminată din concursul "Bravo, ai stil! All Stars", în gala din 10 februarie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel