Bravo, ai stil! Află înaintea tuturor CINE vor fi noile concurente

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

„Bravo, ai stil!” caută concurente pentru noul sezon.

Îndemnul Ilincăi Vandici pentru viitoarele participante la competiție este: „Arătați tuturor că stilul nu ține de eticheta scumpă, ci de atitudinea de câștigătoare!"

„Bravo, ai stil!" ajunge la cel de-al cincilea sezon și caută concurente pasionate de modă, creative și dornice să arate tuturor ceea ce pot cu adevărat. Dăruire, pasiune, talent, dorința de a câștiga sunt cuvintele de ordine pentru competiția care a devenit un adevărat fenomen în România încă de la primul sezon.

„Veniți pline de încredere să vă cunoaștem, să vă admirăm și să vă susțineți alegerile vestimentare, în cadrul celui mai spectaculos show de fashion! Apărați-vă convingerile, demonstrați-ne că sunteți unice, valoroase și că meritați să fiți în atenția tuturor. Dovediți că știți să combinați ținute accesibile, arătați tuturor că stilul nu ține de eticheta scumpă, ci de atitudinea de câștigătoare", le transmite Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, potențialelor concurente. O dată cu noul sezon începe o nouă aventură extraordinară a stilului în care noi concurente își vor demonstra talentul și determinarea.

Formular

Fii prima din gașca ta care le va cunoaște pe noile concurente „Bravo, ai Stil!”, sezonul 5, devenind una dintre ele. Orice femeie care își dorește să răspundă acestei provocări poate ajunge în concursul televizat accesând casting.kanald.ro, completând formularul pus la dispoziție pe această pagină și anexând o fotografie reprezentativă în ceea privește stilul vestimentar. De asemenea, pentru a se înscrie la casting, doritoarele pot trimite un material video pe instagram.com/bravoaistil sau la numărul de WhatsApp 0743.131.000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel