„Bravo, ai stil”, 16 ianuarie. Jurații, liber la nominalizări

Foto Facebook / BRAVO, AI STIL
Foto Facebook / BRAVO, AI STIL

Emisiunea „Bravo, ai stil!" începe în forță.

BRAVO, AI STIL, 16 ianuarie 2019. Una dintre surprizele săptămânii o reprezintă apariția Andei Adam în emisiune. Timp de patru ediții, Anda Adam va avea drepturi depline de jurat și va acorda puncte celor zece concurente, dacă acestea vor reuși să o impresioneze din punct de vedere stilistic.

BRAVO, AI STIL, 16 ianuarie 2019. Pe ritmurile melodiei „Nu mă uită", una dintre piesele de referință ale Andei Adam, artista își va face intrarea în platoul „Bravo, ai stil!". Declarația unuia dintre jurații emisiunii o face pe Anda să se încline în fața auditoriului. „Chiar aseară vorbeam cu cineva despre această piesă. Din punctul meu de vedere, este cea mai bună piesă românească a tuturor timpurilor", va spune Maurice Munteanu.

BRAVO, AI STIL, 16 ianuarie 2019. Ilinca Vandici va deschide ediția de miercuri cu vești extrem de importante pentru concurente: „Perioada de acomodare s-a încheiat, astfel că jurații, începând cu finalul acestei ediții, vor face câte o nominalizare pentru eliminare. Pericolul crește, dar șansele nu se diminuează, astfel că trebuie să fiți atente la numărul de steluțe pe care-l obțineți la finalul fiecărei săptămâni".

Vezi și: „Bravo, ai stil". Momentul pe care o concurentă vrea să-l uite. Ce s-a întâmplat în platou


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel