Braşov: Peste 200 de braşoveni au aprins candele şi s-au rugat pentru victimele de la Clubul Colectiv

Câteva zeci de persoane să-au adunat, duminică seara, începând cu ora 19,00, la Prefectura Braşov, unde, lângă unul dintre zidurile instituţiei, au aprins candele, au depus buchete de flori, au ţinut un moment de reculegere şi au rostit o rugăciune în memoria victimelor de la Clubul Colectiv, în rândul cărora se află şi Alexandra, o braşoveancă de 26 de ani care a decedat duminică, la Spitalul Floreasca.

După o jumătate de oră, cei prezenţi la Prefectură au plecat într-un marş spre Piaţa Sfatului, fără bannere, fără scandări, doar cu un steag mare tricolor purtat de un tânăr în faţa coloanei.

În Piaţa Sfatului, lângă fântâna arteziană, se aflau alte câteva zeci de persoane, în mare parte tineri, care au aprins candele şi au păstrat un moment de reculegere în memoria celor dispăruţi. Ei au spus că vor continua să iasă în stradă până când clasa politică se va schimba în totalitate, iar Guvernul va fi format din oameni care nu fac parte din rândul corupţilor. 'Este nevoie de schimbare în toate domeniile, lucru pe care noi îl aşteptăm.

Până atunci vom continua să protestăm, chiar dacă numărul celor care ies în stradă a mai scăzut', au susţinut tinerii. Comparativ cu primele zile ale săptămânii trecute, când au ieşit în stradă peste 1.500 de persoane, în ultimele zile numărul acestora s-a redus la 300-400 de persoane în fiecare seară. Persoanele aflate duminică seara în stradă au manifestat paşnic, fără incidente.

Câţiva jandarmi au însoţit coloana de manifestanţi până în Piaţa Sfatului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel