Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Brand românesc, vedetă peste ocean. Andra Țurcanu: Vom lucra cu Beyonce. Am fost contactaţi de Ciara

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

În cea de-a doua ediție a emisiunii 'Jungla Urbană', Liviu Harbuz a avut-o invitată pe Andra Țurcanu, fondatoarea și directorul creativ Loulou The Brand. Aceasta a mărturisit că brand-ul pe care îl reprezintă a început să devină pe gustul vedetelor internaționale.

Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Mădălina Ghenea, Anna Lesko, Ilinca Vandici, Carmen Grebenișan, Karmen Minune sunt doar câteva dintre numele sonore care impresionează prin ținutele create de Andra Țurcanu. Tânăra a început să colaboreze și cu vedetele de peste ocean.

"Sunt o croitoreasă modernă. Glumesc. Reprezint Loulou, un brand românesc pentru femei, în acest moment. Ne dorim să intrăm şi pe piaţa de haine pentru bărbaţi. Loulou încearcă să cucerească lumea şi ne dorim să facem un brand internaţional. Nu este comercializat doar la nivel naţional, noi având deja magazin propriu în mall-ul din Dubai şi în Kuweit. Deja ne ducem spre America, acolo vindem cel mai mult. Suntem în relaţii din ce în ce mai apropiate cu stiliştii vedetelor de renume. În decembrie, am început discuţiile pentru a lucra cu Beyonce, astăzi am fost contactaţi de stiliştii Ciarei ", a declarat Andra Turcanu.

Vezi interviul complet în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel