Brăila: Patru cluburi controlate de ISU, unul amendat cu 1.500 lei, după tragedia din Colectiv

bani-lei
bani-lei

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila a controlat săptămâna aceasta, după tragedia din clubul bucureştean Colectiv, patru cluburi din municipiul Brăila, din care unul a fost amendat cu 1.500 lei, potrivit informaţiilor furnizate joi de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.

'Până în acest moment, au fost controlate patru societăţi de pe raza municipiului Brăila. Au fost aplicate avertismente, iar la una dintre aceste locaţii a fost aplicată o amendă în cuantum de 1.500 lei. Parte dintre acestea deţin autorizaţie de securitate la incendiu, dar prezintă defecţiuni în ceea ce priveşte instalaţia electrică sau organizarea apărării împotriva incendiilor. Activitatea de control va continua astfel încât să fie acoperite toate societăţile care îşi desfăşoară activitatea atât în municipiu, cât şi în judeţ', a declarat lt.col. Stoian.

Acesta a precizat că, săptămâna aceasta, la sediul ISU Brăila au fost mai multe persoane care deţin cluburi sau pub-uri şi s-au interesat în legătură cu normele PSI care trebuie respectate.

'Persoanelor care s-au prezentat la sediul ISU şi s-au interesat în ceea ce priveşte autorizaţia de securitate la incendiu li se dă consultanţă pentru a fi demarată procedura de autorizare, dacă situaţia o impune', a completat lt.col. Stoian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel